»Teden dni po kirurški odstranitvi benignega tumorja se je moj ostareli oče okužil s COVID-19«, nam je pisala gospa z Gorenjske. »Bil je v domači oskrbi, ko so se začeli kazati hujši bolezenski znaki in potrebna je bila hospitalizacija. Najprej so mu dajali kisik, nato je bil dva tedna v umetni komi na respiratorju. Kot bi COVID-19 ne bil dovolj, se je pojavila še infekcija z bolnišnično bakterijo (MRSA). Rana se po operaciji ni celila, prišlo je do sepse.

Ko je prišel domov, zelo zdelan, smo mu takoj kupili aminokisline OKA in FHES. Začel je jemati po 5 tablet OKA in po 2 kapsuli FHES na dan. Seveda je jemal tudi bio probiotik EM (2-krat po pol decilitra na dan). Poleg tega je jemal betaglukan, vitamine C, D in B-kompleks, magnezij in čaj iz oljčnih listov. Vodo zanj smo energetizirali z energetsko ploščico za krepitev pljučne funkcije. Seveda smo ves čas skrbeli tudi za kakovostno domačo hrano, ki jo tudi sicer uživamo.

Hitro si je opomogel. Na kontrolnem pregledu pri pulmologu so mu rekli, da ni videti sledov koronavirusa in da ima pljuča tako čista, kot da sploh ne bi prebolel COVID-19.«

Vir: PRIJATELJEM NAJBOLJŠE!
Novice za uporabnike FHES, OKA (angl. MAP) in probiotikov EM,
JANUAR2024, Dr. Iztok Ostan