Krvne celice - eritrociti, levkociti in trombociti

Vir slike: http://biolablaboratorij.si/blog/kompletna-krvna-slika

Normalno število levkocitov, naših obrambnih krvničk, je od 4,0 do 11,0 x 109/L. Njihovo prenizko število (levkopenija) pomeni večje tveganje infekcij, lahko pa je indikator resnih obolenj: nekaterih vrst raka, HIV, Sjögrenovega sindroma in drugih. Gospa S. (44) iz osrednje Slovenije nam je posredovala svojo izkušnjo z levkopenijo in uživanjem antioksidantskega praška FHES:

“Januarja 2015 sem prebolela močno vnetje dihal, verjetno virusno pljučnico. Od tedaj naprej je bilo ob vsakem pregledu krvi z vrednostjo levkocitov vedno slabše. Vsake tri mesece so bili nižji. V drugi polovici leta 2016 mi zdravnica pove, da me bo dala na dodatne preiskave, ker se levkociti sumljivo nižajo. V začetku januarja 2017 je bila vrednost levkocitov 3,0, julija 2017 pa 2,8.

Še isti dan sem na Internetu po naključju našla mineralni prašek FHES. Začela sem ga jemati po 2 kapsuli na dan.

Vse skupaj je minilo v nekaj urah. Z jemanjem FHES sem nadaljevala.

Vesela gospa v novoletno okrašenem mestu

Slika je simbolična

Septembra leta 2017 sem bila na ponovnih hematoloških preiskavah. Levkociti so se od julija do septembra zvišali z 2,8 na 3,7. Bila sem navdušena. Z jemanjem FHES sem postopoma prenehala in čez slabih šest mesecev spet dala kri. Vrednosti levkocitov: 3,5. Takrat še nisem začela s ponovnim jemanjem FHES. Meseca maja 2018 sem imela vrednosti 3,1. Od konca junija 2018 spet jemljem redno vsak dan po 2 kapsuli FHES. Opazila sem, da nimam več glavobolov. Prej so bili pogosti, no zdaj jih ni več. Izginila je tudi temna barva pod očmi. Torej, imam dovolj razlogov, da bom FHES vztrajno jemala še naprej.

Dr. Ostan, želim vam obilo zdravja še naprej in vas hvaležno pozdravljam.”

Vir: PRIJATELJEM NAJBOLJŠE! 
Novice za uporabnike FHES, OKA (angl. MAP) in probiotikov EM, 
Januar 2019, Dr. Iztok Ostan