Bioresonančna terapija proti alergijam in netolerantnostim

terapija

terapijaBioresonanca je postopek diagnosticiranja in terapije s pomočjo elektromagnetnega valovanja. Terapevt zazna valovanje z napravo za bioresonanco in lahko ugotovi, katere snovi telo motijo in katere ne.

Z isto napravo pa lahko te težave tudi odpravimo, če terapevt pošlje bolniku zrcalno sliko valovanja snovi, na katero je alergičen. Tako v telesu izbrišemo informacijo, da je neka hrana tujek.

Z bioresonančno terapijo je mogoče telo tudi okrepiti, tako da terapevt pošilja preko naprave za bioresonanco telesu pacienta elektromagnetne valove, ki spodbujajo okrepitev.

Terapevt v času terapije predpiše tudi dieto (izogibanje problematični hrani). Tak postopek je pomagal tudi moji soprogi Alberti. Po dolgem obdobju hudega stresa je leta 2001 zbolela za nevrodermitisom. Večmesečna terapija pri dermatologu ni prinesla izboljšanja. Bioresonančno testiranje pri pokojnem dr. Alojzu Medvedu je pokazalo, da je alergična oz. netolerantna na več kot dvajset živil. Do takrat še nikoli ni imela podobnih težav. Kot se pogosto zgodi, se alergija pojavi v času izčrpanosti.

S pomočjo bioresonančne terapije in predpisane diete je moji soprogi uspelo odpraviti nevrodermitis in preobčutljivost / alergije na hrano. Potem je spet brez težav lahko jedla vso običajno hrano.

Vir: PRIJATELJEM NAJBOLJŠE!
Novice za uporabnike FHES, OKA (angl. MAP) in probiotikov EM,
MAJ2021, Dr. Iztok Ostan

Dodaj odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.