Z izbranimi živili proti alergijam in netolerantnostim

alergija_hranaUspešnost bioresonančnega zdravljenja alergij in netoleratnosti je po ugotovitvah več zdravnikov od 75- do 83-odstotna. V primerjavi s klasičnim zdravljenjem alergij gre za visoko učinkovitost, toda pri vsakem petem pacientu se ta pristop vendarle izkaže kot neučinkovit.

Po mojem mnenju je to vsaj deloma zato, ker bioresonančna terapija vpliva na organizem skoraj izključno na nematerialen način. Za krepitev organizma pa so potrebna tudi učinkovita živila. Na spletni strani www.iztokostan.com je objavljenih 25 pričevanj o izboljšanju stanja alergij in netolerantnosti ob uživanju aminokislin OKA, bio probiotika EM in antioksidantskega praška FHES. Naj navedem rezultate raziskave o uživanju OKA pri alergijah in netolerantnostih.

V preizkusu, ki so ga opravili pod vodstvom dr. Nadie Tamburlin na 208 pacientih, pri katerih so ugotovili prehransko intoleranco na razna živila, so eno skupino zdravili le z dieto (z izključevanjem živil, ki jih telo ne prenaša), drugo skupino pa z dieto, v kateri so beljakovine enega dnevnega obroka nadomestili z OKA. V skupini, ki se je zdravila le z dieto, je bilo po enem mesecu 58,9% izboljšanje, po dveh 82,3% in po treh 99,3%. V skupini, ki je uživala tudi OKA, pa je bilo 83,9%, izboljšanje že po enem mesecu, po dveh mesecih pa 100%.

Vir: PRIJATELJEM NAJBOLJŠE!
Novice za uporabnike FHES, OKA (angl. MAP) in probiotikov EM,
MAJ2021, Dr. Iztok Ostan

Kategorije: Bioresonanca, FHES, MAP Beljakovine in Probiotiki.