Za novo življenje z izbranimi živili

Predstavljamo pričevanji o prehrani bodočih mamic. Naj opozorimo, da so pri prehrani nosečnic pristojni svetovati le zdravniki.

zdrava mama

Jana – s FHES do zanositve

Gospa Jana, stara 26 let, je imela dva spontana splava ter redne menstrualne težave (bolečine in močne krvavitve). Ob vsem tem se je počutila psihično zelo slabo.

Pričela je  uživati po  2 kapsuli FHES dnevno in že pri prvi menstruaciji, ki je sledila čez 15 dni, je opazila znatno blažje bolečine ter manj krvavenja. To ji je vlilo upanje v izdelek in tako je (po posvetu) pričela uporabljati po 3 kapsule FHES zjutraj na tešče in  po 1 (občasno pa po 2 kapsuli) v popoldansko-večernem času. Že ob naslednji menstruaciji je bilo izboljšanje počutja navdušujoče. Stanje se je povsem normaliziralo: krvavitve v mejah normale, bolečine so skoraj v celoti izginile. Jano pa je  najbolj razveselilo, da je v mesecih, ki so sledili, zanosila in kasneje rodila zdravo deklico.

Od takrat nima več nikakršnih težav z menstruacijo. Uživa po 3 kapsule FHES zjutraj na tešče.

Jasminine težave v času nosečnosti

Nosečnost gospe Jasmine (30) je bila povezana z več težavami. Mučile so jo nihanje razpoloženja, utrujenost, pomanjkanje apetita in pogosto bruhanje.

Začela je uživati po 5 tablet MAP zjutraj in še 5 popoldne. Prvih nekaj dni ni opazila nikakršnega delovanja, po dveh tednih je pridobila apetit in počutje se je počasi izboljševalo. Danes ne bruha več in telo je vidno krepkejše. Občuti več energije. Zadnja dva tedna uživa tudi probiotik EM (dobrega pol decilitra dnevno). Vonj blata se je povsem normaliziral po treh dneh pitja.

 

Vir: PRIJATELJEM NAJBOLJŠE! Novice za uporabnike FHES, MAP in probiotikov EM, avgust 2014, Dr. Iztok Ostan