Izkušnja gNapitek proti prehladuospoda B.:

Sem brez večjih zdravstvenih težav, star 58 let. FHES poznam že precej let in ga redno jemljem z občasnimi presledki. Moram povedati, da ga pojmujem kot nenadomestljiv del svoje prehrane. Omenil bi dve svoji izkušnji z jemanjem FHES:

  • Ob vsakem pričetku prehlada ali gripe povečam dnevno količino zaužitih kapsul na trikrat po dve. Vsi simptomi izginejo v dveh do treh dneh jemanja. Ta pozitivni učinek sva moja prijateljica in jaz doživela že vsaj desetkrat.
  • Pred kratkim sem začutil napetost v vratu; kot preizkus uspešnosti FHES sem ga začel jemati po 6 do 8 kapsul na dan.

Napetost je popustila v petih dneh jemanja. Žal se je stanje napetosti v vratu po prenehanju jemanja FHES spet poslabšalo, vendar ni bilo več tako slabo kot pred jemanjem FHES.

Izkušnja gospe M:

Od malega so me od jeseni do pomladi spremljala prehladna obolenja, gripe/viroze in angine. Nič nenavadnega ni bilo, če sem bila prehlajena po trikrat na leto.

FHES poznam in uživam skoraj deset let. Odkar ga uporabljam, pa še takrat se praviloma ne razvije v polni obliki, saj ob prvih znakih povečam odmerek FHES; namesto običajnih 1-2 kapsul vzamem po 6 kapsul na dan. Še bolje bi bilo, če bi v celoti sledila priporočilom dr. Rona Meyersa (2 do 3 kapsule na vsakih 4 do 6 ur), a iz finančnih razlogov se ponavadi zadovoljim že z milejšim »napadom« na bolezen.


 

Več izkušenj s probiotiki EM, FHES in aminokislinami OKA najdete na spletni strani www.iztokostan.com, kjer je objavljenih že več sto pričevanj uporabnikov.

Vir: PRIJATELJEM NAJBOLJŠE! Novice za uporabnike FHES, MAP in probiotikov EM, Februar 2016, Dr. Iztok Ostan