Brezplačna steklenička Vita Biose

za izkušnjo z MAP, FHES ali probiotikom EM

Ste že preizkusili beljakovine tipa MAP (slov. OKA), mineralni prah FHES (Megahydrate ali starejše oblike) ali pa bio probiotični napitek EM (sedanjo obliko Vita Biose ali predhodne)? Ste morda ob tem izkusili kako izboljšanje počutja ali pa ga niste?

Take izkušnje utegnejo biti pomembne tudi za druge uporabnike, čeprav so subjektivne in niso dokaz za učinkovitost nekega živila. V sedemnajstih letih, odkar sem začel uživati ta dopolnila (najprej FHES, kasneje še druga), se jih je nabralo že veliko.

Koristno pa bi jih bilo zbrati še več, jih ustrezno urediti in v anonimni obliki (brez navedbe osebnih podatkov pričevalcev) in ponuditi ljudem. Zato se je distrubuter teh živil, Institut.O, tudi letost odločil, da pošlje pollitrsko stekleničko Vita Biose vsakemu, ki bo posredoval svojo izkušnjo ali izkušnjo svojega bližnjega (pozitivno ali negativno). Akcija je trajala do 16. novembra 2015.

Navodilo za posredovanje izkušnje:

Prosim, da pri opisu izkušnje navedete:

  1. spol in (vsaj približno) starost osebe
  2. stanje pred uživanjem MAP (OKA), FHES ali bio probiotika EM
  3. dnevno količino užitega MAP(OKA), FHES ali bio probiotika EM
  4. trajanje uživanja MAP (OKA), FHES ali bio probiotika EM
  5. stanje po uživanju MAP (OKA), FHES ali bio probiotika EM (izboljšanje, poslabšanje, nespremenjeno).

Na koncu napišite svoj NASLOV, kamor bo Institut.O poslal stekleničko Vita Biose. Pripišite, prosim, tudi svojo telefonsko številko za zvezo, če bi bila potrebna kaka dodatna informacija, po možnosti pa tudi svoj e-mail naslov.

Zapis izkušnje pošljite po pošti na naslov: Institut.O, Vegova 29 c, 6000 Koper, ali pa po elektronski pošti na naslov: iztokostan@gmail.com

Vsem, ki boste sodelovali v tej akciji, se že v naprej prisrčno zahvaljujem.

Dr. Iztok Ostan