Kako sem odslovil viroze

viroza

virozaNekoč sem imel gripo ali herpes, ki je tudi virusna infekcija, skoraj vsako leto. Leta 1998 pa je zdravnik dr. Ron Meyers objavil več uspešnih primerov zdravljenja viroz z antioksidantskim mineralnim praškom FHES: Njegov pacient je začel uživati FHES zaradi močne gripe, ker si v novi službi ni mogel privoščiti bolniške. Bolezen je z blagimi kratkotrajnimi simptomi lepo prestal »na nogah«. Da se ne bi ponovila, pa je nadaljeval z uživanjem FHES. Po štirinajstih dneh je prijetno presenečen ugotovil, da je odpravil tudi trdovratno srbeče glivično vnetje med nožnimi prsti. Med opisanimi primeri je bila tudi izkušnja moškega, ki je imel zaradi herpesa tako vneta usta, da jih je komaj odpiral. Po enem tednu uživanja FHES so težave prešle, ob tem pa se je znebil tudi nekaterih bradavic, ki so prav tako posledica virusov.

Leta 1998 sva s soprogo začela redno uživati FHES: preventivno 2-3 kapsule na dan. FHES je dokazano varen. Redno ga uživava že dobri dve desetletji. Gripe in herpesa pri nas skorajda ni več. Na spletni strani www.iztokostan.com je predstavljenih več kot 200 pričevanj uživalcev FHES, med njimi jih je precej (43) o zmanjšanem obolevanju za prehladi in gripami.

V okolju, v katerem razsaja gripa, povečamo odmerek na 6 kapsul na dan, ob prvih znakih bolezni pa celo na 2-3 kapsule vsake 4 ure. Na tak način se bolezen ne razvije ali pa izzveni v 2-3 dneh v blagi obliki.

Vir: PRIJATELJEM NAJBOLJŠE!
Novice za uporabnike FHES, OKA (angl. MAP) in probiotikov EM,
APRIL2020, Dr. Iztok Ostan

Dodaj odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.