Tridesetletna Jana je bila v času nosečnosti brez energije, pogosto je bruhala, ni imela apetita, njeno razpoloženje je nihalo. Po dveh tednih jemanja OKA (5 tablet zjutraj, 5 popoldne) je spet pridobila apetit, bruhanje je prenehalo, začutila je več energije in splošno počutje se je izboljšalo. OKA je jemala še naprej in njeno telo je postalo občutno krepkejše in prožnejše.

Našo sorodnico je skrbelo, ker so pri pregledu z ultrazvokom ugotovili, da je zarodek manjši kot bi bilo pričakovati. Pa je začela uživati po 5 do 8 tablet OKA na dan in že mesec kasneje je bil zarodek normalne velikosti. Zdravnik se je pri pregledu z UZ kar čudil izboljšanju. Rodila je zdravega, 3,1 kg težkega fantka.

Gospa Marinka (36) je v času nosečnosti z naporom opravljala potrebna dela. Mučila sta jo nespečnost in splošno pomanjkanje energije. Začela je uživati po 4 tablete OKA zjutraj in 4 popoldan. Kmalu je občutila več energije in bolje je spala. Po porodu se je telo dokaj hitro vrnilo v prejšnje stanje: koža je bila povsem brez poporodnih strij; lasje, nohti in zobje niso bili prav nič prizadeti. Ob tem je bilo opazno tudi zmanjšanje celulita.

Vir: PRIJATELJEM NAJBOLJŠE!
Novice za uporabnike FHES, OKA (angl. MAP) in probiotikov EM,
FEBRUAR2024, Dr. Iztok Ostan