Kronična utrujenost, potreba po veliko spanja, vzkipljivost, smrdeče blato, zaprtje ali pogoste driske so nekateri od mnogih znakov toksemije – zastajanja strupov v telesu. Bili so tudi najbolj pogosti simptomi devetih oseb, ki so do sedaj pristopile k enomesečnemu programu razstrupljanja z izbranimi prehranskimi dopolnili. V povprečju je vsaka oseba v tem času užila po 5,9 tablet OKA na dan (4 tedne), po 0,5 dl bio probiotika EM (zadnje tri tedne) ter 4,4 kapsule FHES in 4,5 tablete alg spirulina ali klorela (zadnja dva tedna). Pri večini so se v tem času omenjene težave zmanjšale. Indeks toksemije (srednja toksemija je od vrednosti 11 do 23) se je od začetne visoke toksemije (indeks 28,1) znižal na spodnjo ravensrednje toksemije (11,3). Pri sedmih od devetih udeležencev se je splošno počutje izboljšalo ali zelo izboljšalo, pri nobenem pa se ni poslabšalo. Test je namenjen samo tistim, ki še nimajo izkušenj s temi dopolnili. Preizkus še traja.

kronicna_utrujenost

Omenjena dopolnila se tudi v tem preizkusu kažejo kot zelo primeren način izboljšanja splošnega počutja in življenjske moči, ki zlasti oslabelim omogoča, da se potem lotijo bolj zdravega načina življenja (več telesnega gibanja, pitja dovolj vode, uživanja dovolj zelenjave in sadja), kar telo še dodatno razstrupi in okrepi.

 

Hudo zaprtje in previsoka raven sladkorja v krvi

Moja 45-letna prijateljica je imela hudo zaprtje, blato je bilo trdo kot kamen. Prebava se je v slabem mesecu uredila s tole kombinacijo: FHES, probiotik EM (po 0,2 dl na dan) in posredovanje energije (energijsko zdravljenje).
Moja izkušnja s FHES pa je, da mi v nekaj dneh zniža previsoko raven sladkorja v krvi.zaprtje

Vir: PRIJATELJEM NAJBOLJŠE!
Novice za uporabnike FHES, OKA (angl. MAP) in probiotikov EM,
September 2019, Dr. Iztok Ostan