Izkušnje uporabe FHES pri bakterijskih okužbah

antibiotiki_fhes

antibiotiki_fhesPoglejmo, kako so si pomagale osebe z bakterijskimi infekcijami, opisanimi na prejšnji strani:
Gospod Jan je začel poleti, ko je bil zdrav, redno uživati po 1-2 kapsuli antioksidantskega praška FHES dan. V počutju sicer ni zaznal sprememb, a naslednjo zimo ga prehlad ni ujel. Nadaljeval je z uživanjem in tudi naslednjo zimo ni bilo prehladov.

Tudi gospa Nadja, ki so jo pestile pogoste pljučnice, si je pomagala s FHES. Začela ga je redno jemati, a ko je odpotovala v Anglijo na obisk k hčerki, se je, kot običajno ob spremembi okolja, pojavilo vnetje dihal, ki se je praviloma prelevilo v pljučnico. Pri prvih znakih prehlada je povečala odmerek FHES na 2-3 kapsule vsake štiri ure. Toliko jih pri akutnih vnetjih priporoča dr. Ron Meyers (2005). Prehlad se je sicer vlekel nekaj dni, a pljučnice ni bilo. Od takrat je minilo deset let. S to metodo se uspešno izogiba hujšim prehladom in le enkrat v tem času se je prehlad razvil v pljučnico.

Ko se gospodu Stanetu rana na nogi od šena ni in ni zacelila, si je pomagal s FHES. Začel je jemati od 4 do 5 kapsul na dan. Rana se je zacelila, oteklina pa splahnela. Ko mi je pokazal nogo, je bil viden le temen pas kože nad gležnjem, ki ga je pustil ozdravljeni šen.

Vir: PRIJATELJEM NAJBOLJŠE!
Novice za uporabnike FHES, OKA (angl. MAP) in probiotikov EM,
FEBRUAR2022, Dr. Iztok Ostan

Dodaj odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.