Kuhanček in čaj z limono in medomPo novem letu precej ljudi obleži zaradi viroz, mnogim pa se poslabšajo težave zaradi glivic, ki jim praznična prehrana z veliko sladkega zelo godi. Na spletni strani www.iztokostan.com je predstavljenih 14 primerov gripe in 5 primerov glivičnih infekcij, pri katerih je učinkovito pomagalo uživanje mineralnega praška FHES. Med njimi je tudi naslednje pričevanje ameriškega zdravnika, dr. Rona Meyersa:

Bil je dan, ko je ostra burja s treskom zaloputnila vrata za vsakim pacientom. Da bi bila stvar še slabša, je hud virus položil v posteljo mnogo prebivalcev našega malega mesta. Georgea je prinesla burja pozno popoldne.

Bridko se mi je potožil: »Dr. Meyers, strašno se počutim. Grlo imam vneto, oči me pečejo in prav vsaka mišica me boli. Vsakdo, ki ima podobne bolečine, ostane v postelji vsaj teden dni, če ne več! Kaj naj storim? Pravkar sem nastopil novo službo. Prejšnji mesec nisem nič zaslužil, zato res ne smem umanjkati z dela.«

Povedal sem mu nekaj informacij o FHES, zlasti o tem, kako koristi v boju z virusi in bakterijami, in mu omenil, da ga poskusno uporabljam pri svojih pacientih. Povabil sem ga k sodelovanju in privolil je. Ker je George močan moški, sem mu predpisal po tri kapsule FHES na vsake štiri ure (razen ponoči) in vsako uro kozarec dobre pitne vode, naslednji ponedeljek pa naj me spet obišče.

Naslednjič je povedal, da se počuti mnogo bolje. Simptomi gripe so se do sobote zjutraj izredno omilili. (…) Priporočil sem mu, naj še naprej jemlje po dve kapsuli vsake štiri ure do konca naslednjega tedna.

Ko sem čez dva tedna vstopil v ordinacijo, me je tam pričakoval široko nasmejani George. Službe ni zamudil niti en dan, simptomi gripe pa so bili blagi in so trajali le en teden. Razlog za njegovo muzanje pa je bil drugje: povsem so namreč izginile težave z razpokano kožo med nožnimi prsti zaradi glivic, ki so ga pestile že več kot dvajset let, in ki jih pred tem ni odpravilo nobeno zdravilo ali dieta. Nobene razpoke, nobenega srbenja! Neboleča stopala so Georgeu zdaj v največje veselje.

 

Vir: PRIJATELJEM NAJBOLJŠE! 
Novice za uporabnike FHES, OKA (angl. MAP) in probiotikov EM, 
Januar 2017, Dr. Iztok Ostan