Borelioza v menopavzi

boljse zdr stanjeStara sem 55 let, profesorica športne vzgoje. Poleg drugih zdravstvenih težav me že pet let oblivajo vročinski valovi zaradi menopavze. Pred dobrim letom sem se okužila s klopom; zbolela sem za boreliozo. Poiskala sem pomoč pri bioresonanci. Terapevtka je preverila moje celotno zdravstveno stanje in ugotovila, da ni nič kaj dobro. Svetovala mi je, naj jemljem OKA, bio probiotik EM in nekatera druga dopolnila. Obiskovala sem predavanja dr. Ostana, ki nam je dal zelo dober vpogled v zdravje in fiziologijo po 50. letu starosti. Tako sem v prehrano vključila tudi FHES.

Dnevno redno uživam po 5-10 tablet OKA (eno leto), po 0,3 dl probiotika EM na tešče (eno leto) in FHES – po eno kapsulo zjutraj in zvečer (pol leta).

Že leto dni hodim enkrat mesečno na preglede in terapije z bioresonanco. Danes je pregled pokazal, da je moje stanje za 100% boljše kot pred dobrim letom dni.

Trenutno se počutim zelo dobro. Najbolj se mi telo odziva med fizično aktivnostjo (med tekom sem bolj vzdržljiva, po njem pa se bolje počutim in hitreje regeneriram).

Vročinski valovi so se umirili. Zobje me manj bolijo. Koncentracija se mi je zelo izboljšala.

Vir: PRIJATELJEM NAJBOLJŠE!
Novice za uporabnike FHES, OKA (angl. MAP) in probiotikov EM,
OKTOBER2020, Dr. Iztok Ostan

Kategorije: FHES, MAP Beljakovine in Probiotiki.