Navdušena mlada mamica

V pričujočo številko novic Prijateljem najboljše, ki je posvečena dobrobiti žensk v različnih mlada mamicaob različnih vsakodnevnih nalogah in težavah, uvrščamo tudi pričevanje mlade mame: »Z navdušenjem vam pišem tole besedilo«, nam je pisala že leta 2014. »Sem 27-letna mamica treh sinov. FHES jemljem že četrto leto, vedno po dve kapsuli na dan. Z uživanjem teh kapsul sem začela zaradi slabega imunskega sistema, kandide, pomanjkanja energije, alergije, zakisanosti in lahko bi še naštevala…

Moje izkušnje z njim so odlične. Zelo sem zadovoljna, pomaga mi pri vsakdanjih opravilih, predvsem pri vlogi mamice. FHES sem uživala tudi med zadnjo nosečnostjo, skupaj s tabletami OKA (sprva 2 tableti na dan, potem pa po eno). Prav pri tej nosečnosti je bilo zelo pomembno skrbeti za kakovostno hrano, zdravje in energijo, saj sem nosila enojajčna dvojčka.

Lahko bi še in še pisala o dobrih izkušnjah s FHES pri angini (prej sem pogosto zbolevala), o podrobnostih pri uporabi FHES v nosečnosti …  Zdaj tudi nimam več težav s kandido, manj je težav z alergijami.

FHES je zame glavni prehranski dodatek. Nisem pa odvisna od njega. Za nekaj časa sem ga nehala jemati, pa zaradi tega nisem čutila abstinenčne krize. V času, ko ga nisem uživala, sem se za nekaj kilogramov zredila, ko sem ga spet vključila v prehrano, pa sem odvečne kilograme izgubila. Torej mi pomaga tudi pri uravnavanju telesne teže.

Zelo sem vesela in ponosna na svojo prijateljico, da mi je predlagala to živo vodo, saj resnično pomaga pri vsakdanjem bojevanju s stresom. Hvala tudi dr. Ostanu, ki je veliko dobrega naredil vsem, ki to uživamo.«

Vir: PRIJATELJEM NAJBOLJŠE!
Novice za uporabnike FHES, OKA (angl. MAP) in probiotikov EM,
OKTOBER2020, Dr. Iztok Ostan

Kategorije: FHES, Izkušnje in MAP Beljakovine.