ljudstvo hunzaLeta 1997 je dr. Patricku Flanaganu uspelo poustvariti vodo iz himalajske reke Hunza, za katero je dr. Coanda dokazal, da podaljšuje življenje.

Leto kasneje sem začel uživati Flanaganov prašek, ki oživi vodo in po dveh letih in pol rednega uživanja, so bila moja kronično obolela jetra spet zdrava. Menil sem, da je bil to učinek uživanja Flanaganovega praška (strokovni izraz zanj je FHES), a dokazov nisem imel.

V naslednjih letih je dr. Flanagan še izboljševal svoj produkt in ustvaril Megahydrate. Po meritvah, ki jih je opravil dr. Barbič, ta produkt dosega skrajne antioksidantske vrednosti (ORP cca – 840 mV). To pomeni, da je po količini antioksidantskega vodika cca. tisočkrat močnejši kot FHES, ob katerem sem ozdravel.

Spraševal sem se, ali je to res še varno in ali je to (še) koristno za jetra. Sedaj pa obstajajo objave študij, ki potrjujejo, da je Megahydrate varen in prav za jetra blagodejen. Poročilo o tem je bilo objavljeno leta 2010 v prestižni znastveni reviji Food and Chemical Toxicology (48(6)).

Za naročanje kliknite >>>TUKAJ<<<

Vir: PRIJATELJEM NAJBOLJŠE! Novice za uporabnike FHES, MAP in NTC prehranskih dodatkov (oktober-november 2011)