MAP – tudi po odstranitvi želodca

Moški s klobukom

Slika je simbolična

Pred leti nas je obiskala znanka in pokazala fotografijo, na kateri je bil tudi naš osemdesetletni prijatelj Avgust. Bil je skrajno suh in vdrtih oči.

Dejal sem. »Gusti potrebuje MAP.«

Pa sva mu s soprogo nesla v dar stekleničko. Njegova žena nama je povedala, da so mu pred časom odstranili rakavi želodec, pa se mu stalno dviga žolč po požiralniku. S težavo je užival skrajno majhne obroke po večkrat na dan.

Pa so mu v naslednjih mesecih dajali od 3-5 zdrobljenih tablet MAP na dan. Pridobil je 5 kg in se počutil precej bolje. Njegova nečakinja, višja medicinska sestra, je dejala, da še ni videla pacienta brez želodca, ki bi spet pridobil 5 kg telesne mase.

S svežim zrakom in NTC Oksi vedreje skozi težave

Že ena ura bivanja na sončni svetlobi, ki ustvarja hormon sreče serotonin, in dihanje svežega zraka (negativnih ionov v njem) nas sprostit. Pomagamo pa si lahko tudi z NTC napitkom Oksi, ki, preverjeno poveča količino kisika v telesu. Redno ga uporabljamo za boljšo koncentracijo. S prijetno vestjo pa se nam je oglasil gospod Alojzij (83). Ob izgubi brata je bil zelo depresiven in ni vedel, kako naj si pomaga. Pa je spet začel uživati NTC Oksi. Kmalu po užitju prvega kozarca napitka mu je precej odleglo. Psihičnih bolečin mu to ne odvzame, a lažje začenja in prebije svoje dneve.

Vir: PRIJATELJEM NAJBOLJŠE! Novice za uporabnike FHES, MAP in NTC prehranskih dodatkov (oktober-november 2011)

 

Kategorije: Izkušnje in MAP Beljakovine.