Iz bolnišnice je prišel zelo zdelan, a si je z dopolnili hitro opomogel

dopolnilaTeden dni po kirurški odstranitvi benignega tumorja, tik preden naj bi ga odpustili iz bolnišnice, se je moj ostareli oče okužil s COVID-19. Ker se je v začetku dobro počutil, so ga na njegovo željo odpustili v domačo karanteno. Doma pa so se postopoma začeli kazali bolezenski znaki in po enem tednu je bila potrebna ponovna hospitalizacija. Najprej so mu dajali kisik, nato je bil dva tedna v umetni komi na respiratorju. Kot bi COVID-19 ne bil dovolj, so se pojavile še dodatne težave: infekcija z bolnišnično bakterijo (MRSA), rana se po operaciji ni celila, prišlo je do sepse.

Toda moj oče je borec, močan človek. V življenju se je pogumno soočil že z veliko zdravstvenimi težavami (rakom, embolijo, popuščanjem srca, trombozo na nogah, operacijo prostate, operacijo kolena), in tudi pred zadnjimi se ni predal.

Ko se je vrnil domov, zelo zdelan, sem mu takoj kupil aminokisline OKA in FHES. Začel je jemati po 5 tablet OKA in po 2 kapsuli FHES na dan. Seveda je jemal tudi bio probotik EM (2-krat po pol decilitra na dan). Poleg tega je jemal betaglukan, vitamine C, D in B-kompleks, magnezij in čaj iz oljčnih listov. Vodo zanj smo
energetizirali z energetsko ploščico za krepitev pljučne funkcije. Ob tem smo seveda ves čas skrbeli za kakovostno domačo hrano, ki jo tudi sicer uživamo.

Hitro si je opomogel. Na kontrolnem pregledu pri pulmologu so mu rekli, da ni videti sledov koronavirusa in da ima pljuča tako čista, kot da sploh ne bi prebolel COVID-19.

Vir: PRIJATELJEM NAJBOLJŠE!
Novice za uporabnike FHES, OKA (angl. MAP) in probiotikov EM,
JANUAR2022, Dr. Iztok Ostan

Kategorije: FHES, MAP Beljakovine in Probiotiki.