Pomladno cvetjeZ vami želim podeliti zanimivo izkušnjo 50-letnega para. Spodaj prilagam pismo, ki sta ga poslala g.Ostanu:

Spoštovani dr. Ostan. Rad bi vam posredoval svojo izkušnjo. Z ženo (oba sva v petdesetih letih) sva že kar nekaj časa redno jemala FHES v priporočenih količinah in oba sva kmalu ugotovila, da kljub nastopu pomladi letos nisva utrujena, imava več energije.

Potem nama je FHES-a zmanjkalo in nisem takoj naročil nove pošiljke, tako da ga kak teden nisva uživala. Po kakih petih dneh mi pravi žena “A veš, da sem nekako bolj utrujena sedaj, ko ne uživam FHES?”. “Jaz tudi”, sem rekel in še istega večera naročil novo pošiljko.

Dan za tem sem se slabo počutil. Bolelo me je celo telo, telesna temperatura je naraščala, predčasno sem odšel iz službe. Ponoči slabo spanje, boleč trebuh, driska, skratka, neka infekcija. Dan se je nadaljeval s krči, bolečinami in vročino. Komaj sem čakal paket s FHES in takoj sem začel jemati po 2 kapsuli vsake 3 ure.

Zvečer je vročina že nekoliko upadla, naslednje jutro pa ni bilo ne bolečin in ne vročine, le driska je še vztrajala. Čez dan sem zaznal, da tudi utrujenosti ni več. Tako hiter obrat pripisujem FHES-u, saj nisem jemal ničesar drugega in prej nikoli nisem doživel tako hitrega obrata.

 

Vir: PRIJATELJEM NAJBOLJŠE!
Novice za uporabnike FHES, OKA (angl. MAP) in probiotikov EM,
April 2016, Dr. Iztok Ostan