Brez revme spet lahko uživa pri rekreaciji

revmaTakole nam je pisal uporabnik FHES, OKA in bio probiotika EM:»Spoštovani g. Ostan, najprej iskrena hvala, ker sem se z upoštevanjem vaših predlogov rešil zoprnih revmatičnih vnetij v stopalih in tudi drugod.

Zadnjih deset let intenzivno iščem in preizkušam rešitve za bolj kvalitetno in zdravo življenje. Preizkusil sem MMS (zame neuporabno), koralni kalcij (manj revmatičnih težav!), a nisem opazil sprememb. Ob spremembi prehrane na vegetarijansko in nato na vegansko sem občutil splošno izboljšanje, vendar ne dokončne ozdravitve. Postu dam oceno odlično, vendar sem se zaradi službenih obveznosti postil samo 13 dni. Ob zeolitu sem občutil 99% izboljšanje, a priporočajo prekinjanje njegovega jemanja. Jemal sem tudi znana, izredno draga prehranska dopolnila rastlinskega izvora, vendar še nisem opazil učinkov.

Produkte, ki jih priporočate (OKA, FHES, probiotiki EM), sem zasledil že pred več kot petimi leti in sem se takoj navdušil nad zapisanim – vendar zaradi množice eksperimentov nisem začel s preizkušanjem do konca leta 2015.

Po mesecu dni jemanja so vse težave izginile in se pojavijo le občasno v komaj zaznavni obliki na 1 ali 2 meseca. Obžalujem, da nisem začel prej. Trenutno jemljem vsak dan po 12 tablet OKA (4 zjutraj, 4 ob kosilu, 4 zvečer) ob obroku ali na prazen želodec, pred vsakim obrokom popijem po 0,3 dl bio probiotika EM (torej 3.0,3 dl), pa še po 4 kapsule FHES (1 zjutraj, 2 ob kosilu, 1 zvečer) ob obrokih. Star sem 59 let in sem spet zdrav. Rad sem v naravi, kjer se spet rekreiram 3 do 5 krat tedensko«.

Vir: PRIJATELJEM NAJBOLJŠE!
Novice za uporabnike FHES, OKA (angl. MAP) in probiotikov EM,
JULIJ2020, Dr. Iztok Ostan

Kategorije: FHES, MAP Beljakovine in Probiotiki.