Gospa Nadja je vsako leto po nekajkrat prebolela pljučnico. Večkrat se je odpravila k hčerki v Anglijo, kjer je rada počuvala vnuke, a vsakokrat se je ob prihodu v tujino začel prehlad, ki se je razvil v pljučnico. Zato je običajno takoj ob začetku prehlada začela uživati antibiotik. Pri enem od teh potovanj, bilo je že pred poldrugim desetletjem, pa je namesto antibiotika začela uživati antioksidant FHES v odmerkih, ki jih pri akutnih vnetjih priporoča dr. Meyers (vsake 4 ure po 2-3 kapsule). Prehlad se ni razvil v pljučnico. Od takrat jemlje FHES redno in v tem času je imela pljučnico le enkrat.

potovanje Potovanje je za telo obremenitev. Tudi če nam je prijetno in vznemirljivo ali če smo nekje na dopustu, se mora organizem navaditi na drugačno okolje, hrano, ležišče … Imunski sistem opeša in pogosto se zgodi, da nas na poti poboleva grlo … To poletje je dodatna past potovanj COVID-19, saj na počitnicah, pa naj jih preživimo v domovini ali tujini, srečujemo nove ljudi in je zato verjetnost okužbe večja.

Če se gibamo v okolju, v katerem je povečana možnost okužbe, je po priporočilu dr. Meyersa dobro uživati po 2 kapsuli FHES trikrat na dan. S soprogo na potovanjih upoštevava ta nasvet in ščipanja v grlu od takrat ni več.

 

Vir: PRIJATELJEM NAJBOLJŠE!
Novice za uporabnike FHES, OKA (angl. MAP) in probiotikov EM,
JULIJ2020, Dr. Iztok Ostan