Ko peče voda

Pekoča bolečina pri uriniranju, potreba po pogostem uriniranju, bolečine v spodnjem delu trebuha, moten ali smrdeč urin in včasih kri v njem so znaki vnetja urinarnega trakta. Ta težava pogosteje prizadene starejše in ženske. Od 50% do 60% žensk se kdaj v življenju sooči s takim vnetjem.

Ko sem se z več starejšimi ženskami pogovarjal o tem, kako so ravnale, če jih je kdaj pekla voda, jih je precej odgovorilo, da so si kvečjemu skuhale ursi čaj in potrpele, dokler vnetje ni minilo. Tako kot običajni prehlad, je akutno vnetje urinarnega trakta posledica bakterijske infekcije in običajno mine v enem tednu. Medicina lahko pomaga z antibiotiki. Problem je, da so današnje klice teh vnetij bolj odporne na antiobiotike kot nekoč, zato zdravljenje z njimi v domačem okolju pogosto ne zaleže več in je treba poiskati pomoč v bolnišnici. Od leta 1998 do 2011 se je v ZDA zaradi te težave povečalo število hospitalizacij kar za 58%.

Drugo močno sredstvo proti patogenim bakterijam je antioksidantski prašek FHES. Dr. Ron Meyers priporoča, da pri akutnih vnetjih uživamo 2-3 kapsule vsake štiri ure, torej od 8 do 12 kapsul na dan. V telesu ustvarijo zelo antioksidantsko okolje, ki bakterij ne ubije, jim pa onemogoči hitro razmnoževanje. Našim celicam, med katere sodijo tudi celice imunskega sistema, pa antioksidantskost zelo godi.

Raziskave so pokazale, da jih hitro okrepi, saj uspejo ustvariti iz dane količine glukoze do 5 krat več energije kot bi je sicer. Ker FHES bakterij ne ubija, ne postanejo rezistentne nanj. Le njihovo moč zmanjša in okrepi naš imunski sistem, da jih učinkovito nevtralizira. Če začnemo jemati dovolj velike odmerke žeob začetku vnetja, občutimo olajšanje v nekaj urah, vnetje pa ob blagih simptomih izzveni v dveh ali treh dneh.Negativnih stranskih učinkov uživanja FHES ni.

Vir: PRIJATELJEM NAJBOLJŠE! 
Novice za uporabnike FHES, OKA (angl. MAP) in probiotikov EM,
Junij 2019, Dr. Iztok Ostan

Kategorije: FHES.