Izkušnje vrhunskih slovenskih športnic z OKA

adelaAminokisline OKA že desetletja uporabljajo vrhunski športniki po svetu. V zadnjem času pa smo dobili tudi spontane odzive slovenskih vrhunskih tekmovalcev. Tokrat vam posredujemo dve pričevanji. Avtorici sta dali svoj pristanek, da objavimo tudi njuni imeni.

Urša Pintar: Sem profesionalna cestna kolesarka, članica mednarodne ekipe ALE BTC Ljubljana, ki je del ženskega World Toura ter slovenske reprezentance, aktualna državna prvakinja. Kot profesionalna kolesarka prevozim s kolesom preko 17.000 km na leto, v sezoni pa imam med 50 in 60 tekmovanj. Praktično vsak vikend nastopamo na največjih dirkah po svetu, med njimi so tudi Giro d’Italia, Tour de France in Vuelta (ženska različica) …

Z veseljem vam posredujem svojo izkušnjo z OKA. Te aminokisline sem pričela jemati po virozi, ki me je zelo zdelala, kar 14 dni sem ležala. Po enem tednu jemanja pa sem se začela počutiti neverjetno bolje, tudi moč na kolesu se je praktično že povrnila in regeneracija je bila občutno boljša kot sicer. Izdelka ne poznam prav dolgo. Mogoče se motim, ampak mislim, da gre prav njemu pripisati pozitivne in hitre učinke.

Adela Šajn: Sem gimnastičarka, dolgoletna članica slovenske reprezentance in olimpijka. Imam zelo dobre izkušnje z aminokislinami OKA, ki vam jih rada posredujem:

Ob pojavu precej hudih črevesnih težav v letu 2018 sem pričela jemati aminokisline OKA in ne predstavljam si, da bi se brez njih pripravila na olimpijske kvalifikacije lansko leto. Ob najhujših psihofizičnih naporih jih jemljem po 10 na dan, 5 pred treningom in 5 po njem, skupaj z nekaj grami sladkorja in ne morem prehvaliti te kombinacije. V športu sem že 25 let, a tako dobre formule za povečano vzdržljivost in regeneracijo še nisem našla.

Vir: PRIJATELJEM NAJBOLJŠE!
Novice za uporabnike FHES, OKA (angl. MAP) in probiotikov EM,
AVGUST2020, Dr. Iztok Ostan

Kategorije: Izkušnje in MAP Beljakovine.