Hunza mladenke

Na sliki sta mladenki iz himalajske doline Hunza. Študija kardiologov je ugotovila, da imajo v tej dolini celo stoletniki čvrsto srce in ožilje. S FHES poustvarimo antioksidantsko vodo, kot jo pijejo Hunze.

Zdravniki ugotavljajo, da so kronična vnetja »tihi ubijalci«. Vnetja, ki ne minejo, pač pa trajno tlijo v nas, pospešujejo nastanek glavnih civilizacijskih bolezni: raznih oblik starostne demence, razvoj tumorjev, diabetesa, bolezni srca in ožilja ipd. S staranjem postanejo neizbežen življenjski sopotnik: ko prestopiš 50. leto lahko z veliko verjetnostjo domnevaš, da se v tebi nekaj stalno in potiho »kuha«.

Proti kroničnim vnetjem se lahko borimo z raznimi sredstvi, med drugimi z večjimi odmerki mineralnega praška FHES. Na plastenki je naveden priporočen dnevni odmerek od 2 do 4 kapsule. Iznajditelj FHES, 73-letni dr. Patrick Flanagan, uživa po 6 kapsul FHES dnevno.

Dr. Ron Meyers priporoča,  naj pri kroničnih in degenerativnih obolenjih užijemo po 2 do 3 kapsule FHES 3-krat dnevno, torej od 6 do 9 kapsul dnevno. V svojih kliničnih preverjanjih FHES je ugotovil, da se je pri pacientu z aterosklerozo ob uživanju takih odmerkov FHES, zelo ublažila angina pektoris (bolečine v prsih ob povečanem telesnem naporu). Ugotavlja, da bakterije tvorijo velik del žilnih oblog, zaradi katerih je pretok krvi pri aterosklerozi zmanjšan. Z večjimi odmerki FHES preprečimo njihovo razmnoževanje, kar naj bi zmanjšalo žilne obloge in olajšalo pretok krvi.

S soprogo redno uživava FHES že 19 let, a sva bila večinoma »po slovensko varčna«;  praviloma sva jemala po 2-4 kapsule dnevno, razen ob akutnih vnetjih (gripah ipd), ko sva jemala več. V zadnjem letu pa sva povečala redni odmerek na vsaj 6 kapsul dnevno, saj sva že oba v letih. Tako zadnje leto nisva doživela niti »ščipanja« v grlu, kaj šele prehlad. Tudi soprogin išias, ki jo stalno spremlja že vrsto let, se je precej unesel.

 

Vir: PRIJATELJEM NAJBOLJŠE! 
Novice za uporabnike FHES, OKA (angl. MAP) in probiotikov EM, 
Maj 2017, Dr. Iztok Ostan