Odpravila je mučne vetrove

Tridesetletna farmacevtka nam je poslala tale zapis:

»Za izdelke, ki jih priporočate, sem izvedela preko prijatelja, ki mi je posodil knjigo Beljakovine za življenje in smrt, v kateri pišete tudi o optimalni kombinaciji esencialnih aminokislin OKA. Vse pohvale! Knjigo sem z navdušenjem prebrala. Zelo mi je všeč drugačen pristop/pogled na problematiko. Mi je dalo misliti, saj kljub temu, da je moj hobi zdrava športna prehrana in zdrav način življenja, kaj takšnega v literaturi še nisem zasledila.

Ker sem bila kronično močno napihnjena in so me občasno mučili vetrovi, sem v lekarni kupila bio probiotik EM«.

Gospa je 24 dni preizkušala njegove učinke. Prvi teden ga je jemala po 0,2 dl na dan, potem je za dva dni povečala odmerek na 1 dl na dan, v drugi polovici preizkusa pa je uživala po 0,5 dl na dan. Vmes je imela 4 dni premora,.

»Ob pitju probiotika EM se je odvajanje blata močno povečalo«, je zapisala. »Prisotni so bili tudi močni, pogosti in smrdeči vetrovi – tako je bilo prvi teden ter prve dneve po drugem premoru (19.-20. dan). Vse to pa je bilo le pozitivno, saj se je močno zmanjšala napihnjenost in pojavil se je občutek, da so prebavila bolj prazna in očiščena. Skratka, boljši občutek v prebavilih.

Ko sem popila probiotik na prazen želodec, se je v želodcu včasih pojavila manjša bolečina, ki pa je minila po 10 minutah«.

Vir: PRIJATELJEM NAJBOLJŠE!
Novice za uporabnike FHES, OKA (angl. MAP) in probiotikov EM,
MAREC2020, Dr. Iztok Ostan

Kategorije: MAP Beljakovine in Probiotiki.