Odpravila je mučne vetrove

vonj

Tridesetletna farmacevtka nam je poslala tale zapis:

»Za izdelke, ki jih priporočate, sem izvedela preko prijatelja, ki mi je posodil knjigo Beljakovine za življenje in smrt, v kateri pišete tudi o optimalni kombinaciji esencialnih aminokislin OKA. Vse pohvale! Knjigo sem z navdušenjem prebrala. Zelo mi je všeč drugačen pristop/pogled na problematiko. Mi je dalo misliti, saj kljub temu, da je moj hobi zdrava športna prehrana in zdrav način življenja, kaj takšnega v literaturi še nisem zasledila.

Ker sem bila kronično močno napihnjena in so me občasno mučili vetrovi, sem v lekarni kupila bio probiotik EM«.

Gospa je 24 dni preizkušala njegove učinke. Prvi teden ga je jemala po 0,2 dl na dan, potem je za dva dni povečala odmerek na 1 dl na dan, v drugi polovici preizkusa pa je uživala po 0,5 dl na dan. Vmes je imela 4 dni premora,.

»Ob pitju probiotika EM se je odvajanje blata močno povečalo«, je zapisala. »Prisotni so bili tudi močni, pogosti in smrdeči vetrovi – tako je bilo prvi teden ter prve dneve po drugem premoru (19.-20. dan). Vse to pa je bilo le pozitivno, saj se je močno zmanjšala napihnjenost in pojavil se je občutek, da so prebavila bolj prazna in očiščena. Skratka, boljši občutek v prebavilih.

Ko sem popila probiotik na prazen želodec, se je v želodcu včasih pojavila manjša bolečina, ki pa je minila po 10 minutah«.

Vir: PRIJATELJEM NAJBOLJŠE!
Novice za uporabnike FHES, OKA (angl. MAP) in probiotikov EM,
MAREC2020, Dr. Iztok Ostan

Dodaj odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.