glava

Kontaktirajte nas


Preden stopite z nami v kontakt, bi vam želeli sporočite samo tole:

Čeprav je bil marsikdo med nami na začetku skeptičen pri spoznavanju prehranskega dodatka FHES, smo sedaj že več kot 10 let zadovoljni uporabniki (nekateri že celo od leta 2000). Stotinam ljudi, ki so stopili z nami v kontakt, smo svetovali pri vključevanju FHES v svojo prehrano, kar je mnogim spremenilo življenje.

Naša vizija je - približati FHES in koristi, ki jih le-ta prinaša uporabnikom. Kot je nekoč izjavil nek zdravnik, "Nekega dne bo Microhydrin na vsaki jedilni mizi, tako kot sta sol in poper". Mogoče to res ne bo MicroHydrin, Active-H ali MegaHydrate, bo pa po vsej verjetnosti izdelek takšnega značaja ;)

Hvaležni smo dr.Patricku Flanaganu za ta izum, ker je odprl novo obzorje za ohranjanje zdravja, vitalnosti in dobrega počutja.

  • Naročite po ugodni ceni, direktno od slovenskega uvoznika Tukaj

Za pomoč pri naročilu ali za nasvet glede uporabe, nas lahko pokličete:

Med 9h-17h na gsm: 040 834 894 (Mojca)
Med 17h-20h na gsm: 031 866 031 (Marjan)
email: Marjan(at)ziva-voda.com

Ali izpolnite kontaktni obrazec...Tukaj


Informacije na tej strani so izključno informativne narave in niso namenjene diagnozi oziroma zdravljenju bolezni. O zdravljenju katerekoli bolezni se posvetujte z zdravnikom ali terapevtom. Stran ni neposredno namenjena medicinskim nasvetom. Ne prevzemamo nobene odgovornosti če se odločite spremeniti ali začeti zdravljenje. Vse izjave, izsledki in dejstva so izključno informativne narave. Ne spreminjajte zdravljenja brez posvetovanja z zdravnikom.