glava

Kdo je dr.Patrick Flanagan?


Dr.Patrick Flanagan Dr. Patricka Flanagana so že pri 19ih uvrščali med deset najbolj obetajočih ameriških znanstvenikov. Že pri 14ih je osupnil patenti urad s svojo napravo "Neurophone", ki omogoča gluhim, da slišijo na osnovi prenosa vibracij s kože do možganov mimo organov sluha. Če komu, si je tedaj mislil Coanda, bo kvečjemu Flanaganu uspelo reproducirati "hunza vodo" in mu predal svojo glavno znanstveno zapuščino...po 20 letih raziskovanja in preizkušanja, mu je prvič uspelo ustvariti živo vodo, najprej v obliki kapljic "Crystal Energy" in deset let kasneje še z H- obogateni mineralni prah FHES.

Več o dr.Patricku Flanaganu...

Dr. Patricka Flanagana odlikujejo enkratne sposobnosti, da reorganizira ključne koncepte iz različnih vej znanosti za reševanje zapletenih problemov. Je futurist z poglobljenim enciklopedijskim znanjem uporabne znanosti.

Rešitve Dr. Flanagana so realne in njihove učinkovitosti temeljijo na znanstvenih dokazih. Pri 11 letih je sestavil, sistem za sledenje raketnih izstrelkov, ki jo je odkupilo Ministrstvo za za obrambo (Department of Defense). Pri 13ih je izumil napravo, ki je omogočala gluhim, da slišijo ter zanjo prejel dva patenta. Pri 17ih, je bil član skupine "Think Tank" v Pentagonu in kasneje tudo svetovalec za CIA, NSA, in NASA. Kot fizik in zdravnik, se je Patrick Flanagan začel zavedati svoje strasti za uporabne znanosti, ki izvira iz globoke ljubezni in želje za obvarovanje človeštva in življenja samega.

Desetletja je dr. Flanagan odprto pozival medicinske in znanstvene skupnosti k temeljitemu in natančen pregledu njegovih raziskav in odkritij. Semena njegovih prizadevanj so obrodila sadove z eksponentno rastjo, ko je znanstvena skupnost ocenila in sprejela njegove izjemne prispevke znanosti. Akademiki in raziskovalci na univerzah od Oxforda do Stanforda so pričeli s študijem odkritij dr.Flanaganain o njih poučevati bodoče znanstvenike.

V duhi humanitarnosti, odprtosti, in prispevanja, se kaše Dr. Flanaganova globoka želja da bi delil svoja odkritja z drugimi znanostveniki v upanju, da se lahko uporabijo za izboljšanje človeškega življenja. Po letih posredovanja novih spoznanj iz biokemije, fizike, nanotehnologije in medicine vladam in glavnim korporacijam, se življenjska misija dr.Flanagana - podaljšanje življenjske dobe ljudi in izboljšanje kvalitete življenja - uresničila.

Ustvarjalni izumitelj Dr. Flanagan je zaslužen za več kot 300 izumov in ga je mednarodna zveza za novo znanost (International Association for New Science) leta 1997 imenovala za znanstvenika leta. Njegov je tudi patenta za proces izdelave dostavnega systema za H- v živih sistemih in industrijskih postopkih. Dr. Flanagan ima obsežno znanje iz nanotehnologije, kemije, bio-znanosti in medicine. Trenutno živi v severni Kaliforniji s svojo ženo Stephanie.

Dr.Patrick Flanagan govori (videi so v angleščini):Pridobite Več informacij v člankih... TUKAJ


Za dodatne informacije nas lahko tudi Kontaktirate.


Informacije na tej strani so izključno informativne narave in niso namenjene diagnozi oziroma zdravljenju bolezni. O zdravljenju katerekoli bolezni se posvetujte z zdravnikom ali terapevtom. Stran ni neposredno namenjena medicinskim nasvetom. Ne prevzemamo nobene odgovornosti če se odločite spremeniti ali začeti zdravljenje. Vse izjave, izsledki in dejstva so izključno informativne narave. Ne spreminjajte zdravljenja brez posvetovanja z zdravnikom.